Status
Ej registrerad
Pris
2 750,00 kr
Starta

Kursen avser att ge en god kunskapsgrund för fortsatt arbete i Pyramid 4 och vänder sig till dig som är ny användare i Pyramid 4, oavsett vilken funktion du har i företaget och om du tidigare har arbetat med Pyramid 3 eller inte.

Kursen fokuserar på hur du navigerar dig i Pyramid, hittar rutiner och dialoger, anpassar skrivbord, menyer och dialoger. Vi går även igenom skillnader på en Central och Infostudio m.m.
Det är arbete i Pyramid via en PC/Dator, inte via mobila enheter och dess Pyramidappar, som hanteras i kursen.Betyg och Recensioner

5.0
Snittbetyg
5 Betyg
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
Vad tyckte du om kursen? Vi vill gärna veta!
Anders Blomqvist
Postad 8 månader sedan
Väl investerad tid

Mycket bra och informativ introduktionskurs om grunderna i Pyramid - rekommenderas!

×
Förhandsgranska bild
Fredrik Urefors
Postad 9 månader sedan
Grundkurs Pyramid 4

Bra information och lätt att förstå. Bra informationsfilmer efter avsnitten. Bra med praktiska övningar efter de olika avsnitten.

×
Förhandsgranska bild
Anki Sundell
Postad 1 år sedan
Bra kurs!

Bra och pedagogisk kurs. Bra indelning i grupper som man kan avbryta och gå tillbaka till vid senare tillfälle

×
Förhandsgranska bild
Mats Bergström
Postad 1 år sedan
Utomordentlig pedagogisk kurs

Bra uppbyggnad av kursen som inkluderar pedagogik så att man kan lära sig innehållet i kursen på bästa sätt. Flexibel kurs då man kan göra kursen när som eftersom "stop/play". Kursinnehållet täcker det som man behöver kunna (eller mer) och man kan gå tillbaka och repetera om man glömt något i kursen. Helt klart den bästa onlinekursen jag har gått. Mats Bergström

×
Förhandsgranska bild
Camilla Björksten
Postad 1 år sedan
Tydlig och effektiv kurs

Mycket bra kurs som gav mig en förståelse för hur Pyramid är uppbyggt och hur jag effektiviserar min vardag. Kursinnehållet var lätt att ta till sig och jag uppskattar att man kan göra kursen i sin egen takt!

×
Förhandsgranska bild
Visa fler recensioner
Vad tyckte du om kursen? Vi vill gärna veta!